BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Програмата BlueInvest Coaching подпомага предприятия от сферата на синята икономика

Предприятията, работещи в сферата на синята икономика, имат възможност да кандидатстват за подпомагане под формата на обучения от типа Coaching чрез инструмента на BlueInvest „Подпомагане на инвестиционната готовност“ (The BlueInvest Readiness Assistance)

Инструментът е предназначен както за стартиращи предприятия, така и за малки и средни предприятия с иновативни и устойчиви продукти и решения за синята икономика. Всеки от одобрените кандидати ще бъде свързан със специален бизнес треньор, с когото ще работи за разработване на набор от конкретни бизнес цели и за тяхното реализиране.

Индивидуалните треньорски сесии ще се провеждат в продължение на 3 месеца както лично, така и дигитално. Участниците ще се възползват и от допълнително обучение чрез сесии само за участници, организирани в Академия BlueInvest, мрежи и B2B срещи по време на събитията BlueInvest.

Срокът за кандидатстване е до 30 април.

https://webgate.ec.europa.eu/maritimeforum/en/frontpage/1451

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!