BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Рекорден брой кандидати, сред които и чужденци, искат да работят в новия Младежки Международен Център

В края на миналата седмица приключи срокът за подаване на документи за позициите „Младежки работник“ и „Образователен медиатор“ към новоизграждащия се Младежки Международен център в „Меден рудник“. Общо 70 са кандидатурите, постъпили в деловодството на Община Бургас за профилите „Социални дейности и педагогика“, „Психология“, „Връзки с обществеността и дигитален маркетинг“ и „Компютърни системи и технологии“.

От екипа на проекта заявиха, че рекордният интерес ще забави процеса по селектиране на кандидатите и първите интервюта ще бъдат насрочени най – рано за началото на месец декември.

„Огромният интерес ни радва, но той идва и с голяма отговорност. Нито един кандидат няма да бъде пренебрегнат и документите на всички ще бъдат разгледани. Затова се надявам хората, които имат желание да работят с младежката общност в Бургас, да проявят разбиране и търпение. За нас е приятна изненада, че имаме кандидати от Украйна, Турция и Казахстан, дори от Хюстън, Тексас!“, заяви управителят на Центъра Мария Салабашева.

Списък с допуснатите кандидати ще бъде публикуван в раздел „Кариери“ на интернет страницата на Община Бургас. Там ще присъства и информация за датата, мястото и часа на провеждане на интервютата. Изключения от графика ще се правят единствено за кандидатите със сериозна причина да не се явят в съответния ден и час.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!