BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Седмичен хороскоп от 11 до 17 октомври: Какво ни готви ретроградният Меркурий

В седмицата от 11.10 – 17.10 2021 г. не се очакват изключително негативни събития, но Сатурн ще промени своята ретроградна траектория в понеделник, което само по себе си е положителен знак. Седемдневната седмица ще мине под патронажа на това обстоятелство, във връзка с това много представители на зодиакалния кръг ще могат да поправят съдбата си към по-добро. През седмицата е наложително да се заемете с „просрочените“ задачи. Подхождайте положително към тях.

Меркурий продължава да се търкаля по небето с ретроградно движение. По принцип това е времето за незавършена работа. Неща като ремонт и подмяна на автомобилни гуми могат да се случат в тези дни. Колкото и да ни се иска, но сривовете в оборудването ни принуждават да действаме. Може да не ви хареса, но след като ремонтът приключи, ще почувствате удовлетворението от добре свършената работа. За да има най -добри резултати се опитайте да мислите позитивно.

Луната, Небесната Майка, отново направи пълна обиколка около нашата красива планета. В сряда тя ще премине между Слънцето и Земята и ще започне следващия лунен месец. Време е да си намислите желания. Растящата луна ще даде нов старт и поставя началото на нови неща.

Това е седмица под знака на Скорпиона. Той ще изисква усъвършенстване на дипломатическите умения. Работете по изглаждане на различията по приятелски начин. В четвъртък ще трябва да бъдете убедителни и искрени.

Имайте предвид, че Марс, планетата на действието, ще бъде заедно с Меркурий в петък. Това ще създаде усещане за бързина. Останете възможно най -спокойни. Опитайте се да не губите самообладание.

През седмицата от 11 – 17 октомври 2021 г. Плутон е силен, тъй като се връща към правилното движение. Това ще добави сериозност към събитията. Всичко, което правите, ще бъде от огромно значение за бъдещото развитие и следователно ще изисква внимателно обмисляне.

Връзката на Плутон с Меркурий ще доведе до откриване на невероятни тайни и получаване на скрита информация. Меркурий, свързан със Слънцето в събота, отбелязва около половината от изминатия ретроградден път. Също в събота Луната ще премине близо до Венера. Това ще бъде чудесно време за любов и романтични срещи. Тази тенденция ще продължи и в неделя.

Овен

В понеделник или вторник ще научите изключително ценен урок. Животът ви се променя бързо или скоро ще се промени към по -добро. Ретроградният Меркурий в сряда ще засегне Овните, но определен инцидент ще ви отвори очите. Вашето разбиране за реалността се задълбочава. Ето защо се чувствате малко неудобно.

Вече не можете да разчитате на стари предположения или гледни точки. Виждате причини да се съмнявате в това и да развиете по -балансиран поглед върху ситуацията. От петък Овните ще започнат да се доверяват на новите си възгледи за живота. След това можете да ги приложите и да направите чудеса. Ако слушате внимателно шепота, идващ от вашата интуиция, ще получите много ценна информация. Събота и неделя е най -доброто време за любовни признания!

Телец

Последните събития биха могли да спасят Телеца от мъчителен проблем. Притеснявате се обаче, че трудностите могат да се върнат. Ретроградният Меркурий ви кара да се чудите дали някога ще избягате от всичко онова, което прави живота ви труден? Бъдете сигурни, че всичко ще бъде наред.

Трябва да признаете, че никога няма можете да промените определен аспект от живота си. Приемайки искрено това, няма повече да се безпокоите. По ирония на съдбата в този процес вие също ще увеличите способността си да променяте случващото се. Предстоящата седмица от 11-17 октомври 2021 г. ще покаже на Телците, че нещата ще бъдат много по-добри от очакваното. Всички притеснения ще изчезнат като сутрешна мъгла!

Близнаци

Няма нищо теоретично, призрачно или символично в натиска, с който се сблъсквате в момента, или вълнението, което започва да се надига в сърцето ви. Положението на планетите в този седемдневен период води до въплъщение на вашите тайни амбиции.

В понеделник Близнаците ще се чувстват сякаш са преодолели някакво ограничение, което някога почти болезнено е сдържало техните стремежи. Във вторник ще трябва да прибегнете до нестандартни решения и мерки, да направите компромис и да намерите липсващите средства. Това ще продължи до петък, когато Сатурн прекрати влиянието си. Очевидно хората от вашия знак ще имат много романтична среща в събота или неделя! Ако в момента сте сами, знайте, че скоро някой ще се появи в живота ви.

Рак

Когато дрехите се замърсят, те могат да се перат. Ако домът ви е затрупан, можете да го почистите. Но нашите сърца, душа и ум също трябва да бъдат пречистени, защото с времето финото умствено тяло се замърсява. Събитията и впечатленията оставят своя отпечатък. И ако духът е по някакъв начин замърсен или опетнен, от време на време трябва да се подлагате на емоционално прочистване, за да възстановите яснотата на ума и целостта на мисленето.

От понеделник Раците наближават последния етап от този процес. Доброто влияние на Сатурн и Нептун ще се погрижи за това. Положението на планетите ще задейства пречистващ процес, който ще ви накара да се почувствате освежени и ободрени, сякаш сте на почивка. Вторник ще донесе важни новини, сряда ще премине без смут. Четвъртък и петък обещават на Раците среща, която може да бъде съдбоносна. Събота и неделя са създадени за любов.

Лъв

Аспект Меркурий, заедно със Сатурн, ще донесе на Лъвовете приятно вълнение и жажда за приключения. Във вторник е вероятно събитие, което ще ви изхвърли от обичайния ритъм на живот. Приемете това философски. Случилото се е случило. Понякога трябва да се примирите с това и да продължите напред. Оставете това и започнете нов ден.

В сряда ще дойде нов ден, който приятно ще изненада Лъвовете. Ще получите важна информация в петък. По -нататъшното развитие на събитията ще изясни ситуацията много скоро. В личен план, за съжаление, нещата няма да вървят толкова гладко, колкото бихме искали. В събота и неделя Венера ще падне под опозицията на Марс и Сатурн, така че Лъвът няма да има време за любов.

Дева

Мислите, че в живота ви е имало доста хаос. Всъщност просто се притеснявате за дреболии. В началото на седмицата може да почувствате, че искате да се върнете във времето, когато всичко беше относително спокойно, но всъщност това не е това, от което се нуждаете.

Въпреки стреса и объркването на сегашното ви положение, вие преодолявате препятствието пред щастието. Енергията на Луната в Козирог в четвъртък ще успокои Девата до степен, в която нещата са много по -добри от всякога. Ако наскоро сте имали някакви мечти, тогава има голяма вероятност те да се сбъднат. Най -вероятно това няма да се случи без вашата помощ, което е двойно по – приятно.

Везни

Ще има шанс да поправите нещо, да премахнете безпорядъка в главата си и да създадете оптимален климат за бъдещо развитие. Може да изглежда, че Везните ще се нуждаят от твърде много работа за това. Е, това ще се изплати в дългосрочен план. В крайна сметка ще намерите нещо много ценно. Това, което искате, е постижимо.

В понеделник ще разберете, че има ограничение за всичко – както доброто, така и лошото. Това откритие ще ви успокои. Меркурий в тригон със Сатурн и Луната ще ви покажат правилната посока за това какво да правите. Като започнете да разбирате, този път може да ви се отрази много добре. Четвъртък ще донесе положително настроение, петък ще продължи тенденцията. Прекарайте уикенда с приятели.

Скорпион

Малко от това, малко от онова, малко от нещо друго и ето! Такива фини комбинации често водят до страхотни творения. Понякога обаче чистотата и целостта на едно просто решение могат да бъдат компрометирани, когато се въведат твърде много допълнителни фактори. Осъзнаването на случващото се ще стане ясно и прозрачно, както никога досега!

В понеделник Скорпионите може да имат проблеми, които ще бъдат досадни. Но във вторник ще намерите изход от ситуацията. Сряда и четвъртък са добри за решаване на някои проблеми. Петък и събота ще оправят нещата, а в неделя бъдете изключително внимателни с това, което казвате, за да не усложнявате проблемите, свързани с интимните отношения. Въздействието на Марс в неделя ще затрудни Скорпиона да общува със семейството.

Стрелец

Преди да съдите човек, първо трябва да заемете неговото място. Но въпреки всичко, към което се стремим да проявяваме състрадание и разбиране към близките, е лесно да погледнем някого и да решим, че той е глупак. Понякога такава оценка е подходяща. Но се опитайте да бъдете малко толерантни. Бъдете гъвкави в отношенията си с другите, но бъдете твърди в собствените си планове и убеждения.

В понеделник ще вземете грешно решение, от което си струва да се откажете. Връщането на Сатурн по права траектория ще ви принуди да погледнете различно на някои събития. Потърсете новини отдалеч в сряда. Петък е идеален за почистване или сортиране на нежелани предмети. Дарете част от боклуците си за благотворителност. В събота сърцето ви ще иска любов, за която Венера ще бъде виновна.

Козирог

Този седемдневен период ще донесе на Козирога много тревоги и притеснения, свързани с любим човек – роднина или приятел. Но здравето, благополучието и настроението няма да ви създадат проблеми! Напоследък постигнахте много. Разбира се, искате повече. Скоро ще го направите.

Чудесата са възможни, особено ако коренно промените всеки аспект от себе си, който не отговаря на най -съкровените ви амбиции. Вашият интерес не е да промените света около вас, а да придобиете по -добро разбиране за това кои сте всъщност. Тук Сатурн ще помогне, връщайки се към нормалната си траектория. Той ви помага да намерите правилния баланс между гласовете в главата ви, които се борят за контрол над ума си.

Водолей

Важната ситуация трябва да бъде ясна и проста, но тя е сложна, неясна и объркваща. В известен смисъл вие не сте против това подравняване. Това, което се случва тази седмица, привлича чувството ви за мистерия и тайнственост. Когато всичко е просто и разбираемо, няма място за въображение или спекулации. Водолеите не се интересуват от това.

От понеделник страстта ви към мистериозното ще бъде удовлетворена. Ще се сблъскате с нещо, което ще повдигне въпроси и предположения. През цялата седмица Водолеят ще се бори да разреши тази загадка, нещо, което ще му достави голямо удоволствие. В събота ще му омръзне това, а Водолеят ще се върне към нормалния, премерен живот.

Риби

Рибите не са толкова уверени в силите и таланта си, колкото би трябвало да бъдат. Има неоправдана нервност за предстояща среща, която се драматизира. Позволявате на несигурността да ви направи слаби, когато трябва да сте по – силни.

Не сте изправени пред нищо, с което не можете да се справите. Въпреки това, за да се справите с предизвикателството, трябва да направите корекции. Не забравяйте, че времето е на ваша страна. Не е нужно да действате незабавно. Ако искате, всичко ще изчака, докато се почувствате по -подготвени. Съзвездието на Козирог в седмицата от 11.10 – 17.10 2021 г. променя космическият климат във ваша полза.

Източник:  vse-talismany.ru/

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!