BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слави Трифонов с неочакван отговор на новото шоу по bTV

В понеделник в ефира на bTV тръгва „Вечерното шоу на Николаос Цитиридис“. Предаването замества шоуто на Слави Трифонов, а от телевизията не само, че не крият това, но и всячески подсказват, че вече са намерили заместник на Трифонов и всички в медията са доволни от този факт.

Трифонов обаче никога не е оставял последната дума на опонента си. Докато в bTV изчисляват колко души ще съберат в понеделник вечер пред телевизорите, от 7/8 ТВ разпространиха съобщение за едно по-различно шоу на Слави Трифонов.

Специален гост във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ в понеделник ще бъде невероятният Димитър Рачков, пише в съобщението. „Дали за първи път ще видим Краси Радков и Димитър Рачков един до друг? Какво ще поиска Рачков от Слави и кой от двамата ще е господар на ефира ще видим в понеделник от 22 часа“, обявиха от 7/8 ТВ.

В чий ефир ще се озове Димитър Рачков е една от най-коментираните теми в последните месеци. Смяташе се, че той може да замести Слави Трифонов в bTV, коментираше се и дали „Господари на ефира“ няма да заемат мястото на „Шоуто на Слави“. Със сигурност зрителите ще получат интересни отговори в понеделник вечер и ще прехвърлят вниманието си между двете предавания.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!