BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Талантливите бургаски деца показаха най-хубавите си рисунки в изложбата на ВиК

“Водоснабдяване и канализация” ЕАД – Бургас организира своята традиционната изложба за детски рисунки – посветена на 22 март – Световен ден на водата, под мотото „Водата е живот“. Тя се организира за 19-ти път.

Участие в нея взеха почти всички училища, школи по рисуване и читалища от Бургас и района. Тази година специално за събитието участваха и от Ателие по изобразително изкуство „Д. Батембергска“ – Търговище.

Общо 58 творби са експонирани в изложбената зала на Дружеството на бургаските художници, на ул. „Александровска“ 22. Над 300 пък бяха получените красиви рисунки.

За съжаление поради пандемичната обстановка не бе направено официално откриване, но всеки желаещ, който иска да се увери в уменията на талантливите деца, може да посети изложбената зала.

Изложбата, показваща не само морския свят, но и детските фантазии за русалки и Нептун, може да бъде видяна до края на месеца.

Материалът Талантливите бургаски деца показаха най-хубавите си рисунки в изложбата на ВиК е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!