BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„ТАЛ Бургас“ ООД изгражда в Бургас производствена база за студена обработка на метали

„ТАЛ Бургас“ ООД напредва с изграждането на нова производствена база за студена обработка на метали в Индустриален и логистичен парк – Бургас. Инвестицията се реализира върху терен с размер 2380 квадратни метра. Самата производствена сграда ще бъде с 1200 квадратни метра РЗП.

Компанията „ТАЛ Бургас“ ООД е дъщерно дружество на TAL Engineering, специализирана в производството на дограма и фасади. От 2012-а година насам компанията майка има 35 % пазарен дял в България и се позиционира като безспорен лидер във високия сегмент на този тип производство.

Общата инвестиция в Бургас е за над 2 млн. лв. Заявено е разкриване на 22 работни места. Очаква се до края на настоящата година строително-монтажните дейности да приключат и предприятието да заработи.

* При разкрити повече от 800 работни места, 35 компании са закупили терени в Индустриален и логистичен парк – Бургас – от тях 24 обекта са завършени. Това са малки и средни предприятия с разнородна дейност. 

В момента се прокарват комуникациите за втора фаза на Индустриален и логистичен парк – Бургас – 600 декара на входа на к-с „Меден рудник“. Има и вече заявен инвестиционен интерес към нея. Наличието на жилищния комплекс близо до територията е голям плюс, защото с населението си от десетки хиляди души, повечето в млада възраст, той може да предложи разнообразни кадри на бъдещите работодатели.    

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KwGnClVXV5A?feature=oembed&w=696&h=392]

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!