BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Третата книга на Юлияна Антонова – Мурата „Сан сан Япония“ с премиера в Бургас

На 15 юни (вторник) в Бургас своя премиера ще има новата книга „Сан сан, Япония“ на Юлияна Антонова-Мурата. По традиция, тя ще очаква публиката в Гранд хотел и СПА Приморец. Като дългогодишен дипломат в Германия, Русия, Англия, Китай и съпруга на японец, тя се определя като българка по родолюбие, космополит по възпитание и японка по дух. Срещата с нея започва в 18 часа, входът е свободен и всички са поканени.

В продължение на първите две четива от своеобразната поредица – „Моши, моши Япония“ и „Уки, уки Япония“, третата книга на Юлияна Антонова „Сан сан, Япония“ представя още интересни истории от страната на изгряващото слънце. Всяка от тях е съвсем истинска и лично преживяна. Разказ след разказ добавят нови пластове към многоликата душа на японската култура и начин на мислене. Рисуват детайлен портрет на една далечна нация, която живее по съвсем различни правила от тези, в Европа и на Балканите.

„Сан сан, Япония“ ще ви отведе в света на Страната на изгряващото слънце,  ще ви разкаже по един изключително приятен и деликатен начин за обаятелната култура на отношенията там, за хората и техните порядки, за тяхната същност, като всичко това е описано по един великолепен начин“ – споделя Веско Ешкенази, цигулар, концертмайстор на Кралски Концертгебау оркестър.

Заповядайте на премиерата на „Сан сан, Япония“ на 15 юни от 18 часа в Гранд хотел и СПА Приморец, за да научите повече лично от Юлияна Антонова-Мурата.  

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!