BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Т MARKET стъпи в центъра на Бургас с трети обект в града /СНИМКИ/

Магазин Т MARKET откри трети обект в Бургас. Той се намира в централната част на града – ул. „Марагидик“ №17. Десетки бургазлии успяха от първа ръка да се уверят в изобилието от стоки, както и в цените без конкуренция, които предлага веригата в новия си магазин. Опашка от клиенти пък се изви веднага след прерязването на лентата за откриване.

Изпълнителният директор на Т MARKET Петър Павлов лично присъства на откриването, придружен от зам.-кметът по бюджет и финанси на Бургас Красимир Стойчев.

Петър Павлов, изп.директор на Т МАРКЕТ (в средата), Красимир Стойчев, зам.-кмет по бюджет и финанси в Община Бургас (отдясно)
Петър Павлов, изп.директор на Т МАРКЕТ (в средата), Красимир Стойчев, зам.-кмет по бюджет и финанси в Община Бургас (отдясно)

Откриваме трети обект в Бургас, а съвсем скоро ще последва и четвърти. Пожелавам на служителите да имат много отрудени, но и щастливи моменти тук. Да работят винаги за колегите си и за клиентите ни, защото те са най-важните. В тези трудни времена трябва да сме заедно с хората, ръка за ръка, така че те да са доволни от нас. Пожелавам всички служители да са живи и здрави, да влагат сърцето си в работата и съм сигурен, че тя ще им се отплати„, сподели Петър Павлов.

Зам.-кметът Стойчев не скри радостта си, че в Бургас продължава да се влагат инвестиции и да се разкриват нови търговски обекти.

Отец Петър от храм "Св. Св. Кирил и Методий" в Бургас освети новия магазин на T MARKET
Отец Петър от храм „Св. Св. Кирил и Методий“ в Бургас освети новия магазин на T MARKET

Пожелавам платежоспособни клиенти, добри заплати, ниски цени и добра печалба„, каза той.

Припомняме, че другите два магазина в града също са позиционирани на удобни локации (кв. Славейков, бл. 214 и на ул. Константин Величков No34, на ъгъла с ул. Странджа No2) и вече се радват на лоялни клиенти.

Общият брой на всички магазини T MARKET в България е 114 и броят им ще продължава да расте и през 2023.

За удобство на бургазлии работното време и на трите обекта е всеки ден от 08:00 до 22:00.

В тях могат да намерят качествени традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, свежи салати и продукти на грил, пресните плодове, зеленчуци и месо, хлебен бар, качествен алкохол и безалкохолни напитки, битова химия и козметика.

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“.

Включвайки се в нея, клиентите пестят при избора на продукти, обозначени с етикет „благодаря“. Всеки желаещ да се присъедини към лоялната програма, може да заяви и получи карта „благодаря“ на каса във всеки магазин.

ЗА T MARKET

T MARKET е част от литовска компания MAXIMA GRUPE, лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика и значително присъствие в Полша.

Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 18 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България.

Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 700 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

 

 

Материалът Т MARKET стъпи в центъра на Бургас с трети обект в града /СНИМКИ/ е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!