BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Финансов хороскоп за седмицата, до 17 януари 2021 г.

Важно: Средата на месеца попада под влиянието на Юпитер, който не понася скуката и рутината. Движението е това, което насърчава планетата на голямото щастие.

Затова не стойте на едно място, опитайте се да се движите повече и не само физически. Саморазвивайте се. Новите знания и умения, които придобивате сега, скоро ще ви бъдат много полезни.

12, 13 януари 2021 г. Луна в Козирог

Новолуние. Не купувайте нищо, отдавайки се на моментния импулс. Първо, анализирайте необходимостта от покупка, пребройте парите, оценете възможностите си, сравнете цените в други магазини, прочетете отзиви в интернет и чак тогава вземете решение.

Минимизирайте контактите, когато е възможно. Направете планове за следващия лунен месец.

Не бързайте с нещата, поддържайте добро отношение към другите и света, вярвайте в късмета си, за да увеличите шансовете си за успех.

Можете: да планирате бюджет, да помислите за какви приоритетни задачи да харчите обмислено пари; да правят планирани големи покупки; инвестирайте във вашия бизнес.

Не: предприемайте действия, без да претегляте възможните рискове; изпращайте реклами, пускайте реклами; не давайте на заем; купувайте лекарства, които не са предписани от лекар.

14, 15 януари 2021 г. Луна във Водолей

Уран излиза от ретрофазата. И това ще доведе до промени в работата – в условията на труд, график, взаимоотношения с колеги. Тъй като условията могат да се променят неочаквано, може да се изкушите да напуснете и да започнете собствен бизнес.

В близко бъдеще темите за финанси, собственост, екология, хранителни ресурси ще бъдат актуални. 

Не оставяйте емоциите си да се развихрят, разчитайте на опита си.

Подходящи дни за умствена и творческа работа. Но вероятността от конфликти на работното място се увеличава. Бъдете внимателни, когато защитавате гледната си точка, не обиждайте.

Можете: да правите покупки онлайн в надеждни магазини; подписвате финансови документи; пазаруване за душата и удоволствие; купувате или обменяте валута; взимате на заем; купувайте оборудване, електрически уреди, джаджи.

Не можете: да се вдига на неизвестни номера; не купувайте употребявани стоки; не оставяйте вашите данни на съмнителни хора и компании.

16, 17 януари 2021 г. Луна в Риби

Наблюдава се податливост, разсеяност и забрава. Не е точното време за пазаруване.

Не вземайте решения, които не са обмислени докрай. Внимателно обмислените планове имат всички шансове да се превърнат в реалност. Не давайте обещания, ако не сте сигурни, че можете да спазите думата си.

По-добре е да се отървете от суетата и проблемите. Не е най-доброто време за обсъждане на парични въпроси. Проверете отново цялата входяща информация.

Можете: да купите талисмани за увеличаване на паричните приходи; купете нов портфейл; отидете за необходимите покупки; пребройте си парите.

Не можете: да вземате и да давате назаем; купувате или обменяте валута; да купувате нещо от заложна къща.

Източник: zen.yandex.ru/tainy_sudby

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!