BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хороскоп за 15 април

 Овен

За Овните този четвъртък ще бъде обикновен месец. Очакват ви мир и спокойствие: няма проблеми, но и нито една радостна експлозия от емоции. Не са предвидени специални събития. Днес е най-добре да не предприемате активни начини за постигане на целите си.

Телец

Ако Телецът иска, тогава днес той може да премести планини. Основното нещо е да не прекалявате, в противен случай ще се озовете в болнично легло. В любовта късметът ще се усмихне на тези, които поемат инициативата в свои ръце.

Близнаци

Близнаците ще имат плодотворен и печеливш ден, въпреки факта, че за да постигнат много цели, ще трябва да влязат в конфронтация с тези, които са прекалено спокойни и не искат да работят.

Рак

Днес много Раци очакват да постигнат големи неща, но това ще отнеме много работа. Още сутринта ще имате куп идеи и планове, които искате да реализирате.

Лъв

За Лвов този априлски ден обещава да бъде изненадващо спокоен и приятен. Успехът ви е гарантиран днес. Не избягвайте проблемите и трудностите – търпението и издръжливостта ще ви помогнат. Живейте за днес, а след това ви очаква спокойствие и хармония.

Дева

Девите ще запомнят този четвъртък с приятни събития, както в работата, така и в личния живот. Роднините ще ви дадат съвет как да управлявате семейния си бюджет. Финансите ви ще се подобрят, ако сте предприемачески.

Везни

Везните може би ще трябва да се изправят пред бизнес предизвикателства днес. Изключително вероятно е тези хора, които по някакъв начин сте се „ядосали“, да откажат необходимата ви помощ.

Скорпион

За представителите на зодия Скорпион този ден ще бъде проспериращ и успешен в материално и финансово отношение. През този период Скорпионите ще получат много примамливи предложения. Необходимо е да се претеглят плюсовете и минусите, включително по отношение на текущото работно място, преди да се вземе решение.

Стрелец

Днес Стрелците са доброжелателни и толерантни, по-малко раздразнителни и това несъмнено ще помогне да се направи връзката по-хармонична. За вас е лесно да се разбирате с близки и роднини, дори с тези, които обикновено ви дразнят.

Козирог

Козирозите ще бъдат разочаровани. Ще ви дразни всичко, особено в средата на деня. Ще има и много комплекси поради хора с остър език. Ще искате да промените нещо в образа си, да направите нова прическа, да отидете на козметик.

Водолей

Водолеите ще се чувстват страхотно във всичко, което предприемат. Работата ще бъде приятна и паричната ситуация най-накрая ще придобие стабилност. В любовта днес трябва да се научите да слушате, а не да диктувате собствените си правила.

Риби

За да постигнат каквито и да било цели, Рибите често ще трябва да се „вглъбяват“ в хората и обстоятелствата, да се борят срещу мързела на другите и да вземат предвид интересите на тези, които са много по-слаби. И в същото време важната роля играят онези, които ще трябва да защитите, както и онези, които ще ви направят отстъпки навреме.

Източник: vedmochka.net .

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!