BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хороскоп за 25 май

Овен

През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.
Телец

Днес Вашият любим човек ще започне да се държи неприлично, необичайно и неочаквано. За Вас ще остане само да се чудите кое от къде се е взело и как да се помирите с това или онова. Или може би ситуацията толкова ще Ви хареса, че ще се влюбите в него окончателно и безвъзвратно.

Близнаци

Дали ще Ви бъде комфортно от това или не – няма значение, но през следващите няколко дни ще се окажете в центъра на вниманието. По-добре се примирете с този факт и подгответе и своя любим човек. Ако той се движи достатъчно близо до Вас, може и да успее да „хване” и за себе си малко от светлината на прожекторите. Ако трябва да сме честни, има и по-приятни неща от възхищението на тълпи поклонници. Изглежда вие двамата нямате друг избор, освен да затегнете коланите и да се усмихвате по-широко.

Рак

Днес трябва да сте готови за критика. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас съвсем не благосклонно, така че не трябва да се впечатлявате, че всички Ваши грешки ще бъдат забелязани и анализирани, а някои от тях може да повлекат след себе си и сериозно финансово наказание. Затова пък в отношенията с близките проблем няма да има: днес ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и активен отдих.

Лъв

Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на краищата всички Ваши жертви ще надделеят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изключено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.

Везни

Денят е благоприятен за работа, която още днес ще донесе успех и признание от страна на Вашите колеги. Задълженията си ще изпълнявате леко, а нужния съвет ще Ви даде приятел, който е малко по- възрастен от Вас. Вслушвайте се в съветите на мъдрите хора, а също и прилагайте нови идеи във всекидневната работа, и използвайте фантазията си. В романтично отношение е възможен разговор, който да Ви позволи, отношенията Ви да преминат на по- високо ниво.

Скорпион

Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Стрелец

Днес ще очаровате някого от пръв поглед. И даже неочаквано и за себе си, но за сметка на това – съвсем осезаемо за обекта на Вашето въздействие. На практика резултатът ще бъде плачевен не само за Вашата съвест, но и за Вашите нерви, но очарованият представител на противоположния пол дълго и настойчиво ще Ви умолява, да му дадете още един шанс.

Козирог

На Вашия любим човек сега ще е трудно да се справи със себе си и да реши, какво точно не ми достига в този живот за пълно и абсолютно щастие. Възможно е резултатът от подобни мисли да стане повод за доста сериозен конфликтеи с Вас, но това трябва просто да се преживее…

Водолей

Не трябва да се обиждате днес на своята половинка, дори и да прави съвсем неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави удоволствие, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на негативното му поведение, са наистина добри намерения.

Риби

Най-добрата импровизация е тази, която щателно е отрепетирана. Днес това правило е в пълна сила за Вас. Спонтанните решения няма да помогнат за подобряване на Вашия личен живот. Затова звездите препоръчват, внимателно да обмисляте всичко, и да действате по предварително направения план.

Източник: lamqta.com

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!