BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жабка – защото всяка разходка си има начало

Нека не се лъжем, бургазлии сме. Знаем се, един вид. Едва ли има някой от нас, който да не е прекарал часове от живота си, чакайки за среща с приятели на Часовника. Любимият лагер-сбор на местни и не чак толкова местни, се превърна в истинска институция за разходките на всички, защото именно там е тяхното начало, било то по „Богориди“ към Морската градина, по „Александровска“ към „Тройката“ или отскоро модерното – към ЖП гарата и след това към пристанището.

А колко от нас са се чудили от къде да си вземат едно кафе, докато чакат? А колко от нас, потропвайки с крак, чакайки поредния закъсняващ за среща, са искали нервно да си купят и запалят една цигара? Или пък пък пътя към Морската градина се чудят с приятели: А бира от къде!?

Отговорът и решението на всички тези въпроси вече е ясен – „Жабка“! Малкото и уютно магазинче на няколко метра от Часовника ще утеши всеки чакащ за първа или поредна среща. В него може да си вземете нещо набързо за хапване, едно ароматно кафе, пакет цигари или просто една бира.

Началото на тези истории ще ви дадат Георги и Бети – винаги усмихнати, винаги позитивни. Те ще ви обслужат в китното магазинче и ще ви дадат така нужното начало на вашата разходка. При тях може да откриете най-различни неща за хапване – сладки и солени, енергийни и безалкохолни напитки, както и други. А и лично, познавайки ги, мога да гарантирам, ама наистина да гарантирам, че бирата им никога няма да свърши.

Така че програмата е ясна – среща на Часовника, кафе и бира от „Жабка“, а след това… след това пред вас е само разходката и незабравимите бургаски емоции.

Материалът Жабка – защото всяка разходка си има начало е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!