BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хороскоп за 7 ноември

Овен

Ден на безкрайни разговори, предимно приятни, но доста глупави. Не се доверявайте на обещанията, които вашите познати щедро дават – най-вероятно те ще останат неизпълнени поради неблагоприятни обстоятелства. Възможно е да има незначителни финансови загуби и бизнесмените да загубят сделки, които се очаква да бъдат печеливши.

Телец

Вие сте оптимист и уверен в способностите си – и с основателна причина. Всъщност в този ден можете да постигнете значителен успех, да победите враговете си и да спечелите добри пари. Основното условие е да бъдете взискателни не само към другите, но и към себе си. Денят е благоприятен за интелектуална дейност, решаване на сложни проблеми.

Близнаци

Задачите, които този ден ви поставя, не са лесни, но интересни; решавайки ги, вие не само ще придобиете полезен опит, но и ще завържете интересни запознанства. Не отказвайте участие в семинари и конференции, публични изказвания – вашите идеи ще заинтересуват мнозина. Можете да промените мястото си на работа, включително да се върнете там, където някога сте работили продуктивно и с удоволствие.

Рак

Внимавайте с иновациите: денят в никакъв случай не е най-подходящият за тях, въпреки че изкушението да опитате нещо необичайно е много голямо. Хората, които ви обещават помощ и подкрепа, едва ли ще удържат на думата си, така че в най-неподходящия момент ще се окажете сами със собствените си нереализирани идеи. Вероятно разочарование от бизнес партньори или колеги от противоположния пол.

Лъв

Трайте си. Опитайте се да не ви виждат влиятелни хора, отложете обсъждането на важни въпроси, правете само обичайните си, рутинни неща. Денят не изисква от вас трудови подвизи и някакъв свръхестествен ентусиазъм: достатъчно е прецизност и точност при изпълнение на ежедневните задължения.

Дева

Денят няма да е лесен, за да постигнете каквито и да е цели ще трябва да положите повече усилия от обикновено. За щастие, жизненият ви потенциал е висок и имате достатъчно енергия, за да преодолеете всички препятствия. Финансовата картина е неблагоприятна, има опасност от ненужни разходи.

Везни

Този ден ще донесе сериозни проблеми само в един случай – ако сами си ги създадете. Започнете да реализирате нови проекти с повишено внимание и едва след като се убедите, че старите съюзници са готови да ви подкрепят отново. Възможно е да има незначителни разходи, малки финансови затруднения, които скоро ще бъдат преодолени.

Скорпион

Работейки усилено, връщайки се отново и отново към неща, които са били започнати по-рано и по някаква причина са останали недовършени, можете да постигнете много. Проблемът е, че мнозина днес са склонни да бъдат мързеливи и безделни; в някои случаи това се дължи на преумора, в други – на липсата на ясни цели.

Стрелец

Не бързай. Започнатите в този ден дела трудно могат да бъдат завършени бързо, но въпреки това усилията ви няма да бъдат напразни. Ограничете планираните покупки, въздържайте се от спонтанни разходи, дори ако паричните постъпления надхвърлят вашите очаквания. Не е лош ден за преместване или подготовка за него, както и обновяване на интериора.

Козирог

За мнозина вие ще станете незаменим помощник и безценен съюзник. Добротата и щедростта ще ви помогнат да изградите отношения с хора, които имат труден характер и са склонни да избират приятели дълго и усърдно. Вероятен е академичен успех, денят е подходящ за всяка дейност, която допринася за придобиване на нови умения и разширяване на хоризонтите.

Водолей

Малките недоразумения, които се появяват от време на време в работата, могат да ви попречат да реализирате някои стари идеи или да започнете ползотворно сътрудничество с нови партньори. Има и разногласия с ръководството; тривиални в началото, те стават все по-сериозни с всеки час.

Риби

Вие поемате само това, което можете да направите, и затова бързо се справяте с всички въпроси. Ако се сблъскате с трудности, тогава без да мислите повече, обърнете се за помощ към съмишленици и просто познати, тази тактика се оказва много ефективна. Благоприятен ден за започване на нова работа или наемане на служители.

Източник: /my-calend.ru/

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!