BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четвъртокласници направиха 200 мартенички за бъдещи първокласници

Учениците от четвъртита класове в СУ „Петко Росен“ и техните класни ръководители приготвиха сами 200 мартенички от естествени материали.

Мартенички
Децата направиха и видеопоздрав

Кошниците с техните пожелания и мартенички са предназначени, за бъдещите първокласници от ДГ“Славейче, ДГ“ Чайка“ и ДГ“ Морска звезда“ в Меден Рудник.

Идеята на децата веднага била подкрепена от директора на училището Даниела Петрова.

Мартенички
Четвъртокласниците вложиха много творчество

Децата са записали и видео поздрав към бъдещите първолаци, техните родители и учители.

Мартенички
Учениците поздравиха блъдещите първокласници

Поради пандемичната обстановка в следствие на Ковид-19, днес класните ръководители ще предадат на ръководствата на трите детски градини посланията и мартеничките на учениците, но без присъствието децата, с оглед запазване на тяхното здраве.

Мартенички
Кошниците предадоха техните учители

„Това е нашият начин да оправим към малчуганите пожелания за здраве, надежда за по-усмихнати дни и заедност, дори разделени“, казват учителите и учениците.

Материалът Четвъртокласници направиха 200 мартенички за бъдещи първокласници е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!