BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Апарати от най-висок клас за хемодиафилтрация ще заработят до дни в Бургас

Метод за извънтелесно очистване на кръвта при пациенти с терминална бъбречна недостатъчност въвеждат в бургаския диализен център „НефроЛайф“, съобщиха от болницата. До края на октомври там ще заработят чисто нови немски апарати от най-висок клас за хемодиафилтрация и онлайн хемодиафилтрация. Инвестицията е продиктувана от стремежа на лечебното заведение да предоставя най-качествено диализно лечение и безупречна медицинска грижа.

С въвеждането на хемодиафилтрацията като част от медицинските практики, предлагани в клиниката, се обхващат всички възможни аспекти на диализното лечение според нуждите на пациентите. Прилагането на този метод обаче, е строго индивидуално към всеки един от тях и се назначава след преценка на нефролог.

Високотехнологичната обезпеченост е от голямо значение за лечението на диализно болните, но опитът на медиците е изключително важен. В „НефроЛайф“ специализиран екип от лекари, медицински сестри и световно признати консултанти в диализното лечение работят заедно, за да предоставят най-добрата грижа за пациента в съответствие с всички международни стандарти и медицински практики.

Диализният център, намиращ се в бургаския комплекс „Изгрев“, е първият в България, който въведе добрите практики, прилагани в Израел – един от центровете за качествено специализирано лечение и иновации в света. Всички желаещи да получат повече информация за хемодиафилтрацията са добре дошли на място в клиниката.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!