BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Виктор Калев представя автобиографичния концерт-спектакъл „Грамофона”

Това, че Виктор Калев обича Бургас и Бургас обича Виктор Калев, е безспорно. Доказателството е 12-тото поредно гостуване на актьора в черноморския град с представлението „Грамофона”.

Автобиографичния концерт-спектакъл „Грамофона” ще бъде поставен на 22 ноември от 19ч. в зала “Тончо Русев” на Културен дом НХК.

Интересно е да се спомене, че именно Виктор Калев “откри “ залата през януари . И този път представлението гостува в Бургас благодарение на Маруся Русева и Културна организация „Арт Ателие”.

Виктор Калев
Виктор Калев

В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще накара публиката да се смее с глас , да пее познатите на няколко поколения песни и да се забавлява от сърце и душа.

„Грамофонът“ всъщност е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

Виктор Калев
Виктор Калев

„Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл“, казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Откакто се появява на бял свят, за кратко време „Грамофонът” се превръща в истински хит.

Месеци наред спектакълът пълни зали и събира овациите на публиката в цялата страна. Какво прави представлението толкова докосващо и истинско?

Виктор Калев
Виктор Калев

„Най- вече искреността ми и това, че хората припознават моите истории като свои. Докато играя, в мен се заражда онова тънко чувство – носталгия. Надявам се да го провокирам и в хората.

А какво е носталгията – това е желание на човек да преодолее финалността, да съживи щастливи случаи на своето съществуване, копнеж по миналото. Но предвид и посланието на моето представление , то е за бъдещето.

Т.е. да не спираме да мечтаем и да случваме това, което искаме.”, споделя актьорът. Билетите са пуснати в продажба на касата на НХК. За повече информация и резервации тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор/ Арт ателие/

Материалът Виктор Калев представя автобиографичния концерт-спектакъл „Грамофона” е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!