BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Живко Табаков, коалиция Левицата: Новият кмет на Бургас ще стане ясен на 5 ноември

Бургас отива на балотаж. Това обявиха от коалиция „Левицата“ на финала на предизборната си кампания. Днес от обединението дадоха символичен край на кампанията за общински съветници, но уточниха, че битката за кмет ще се реши на втори тур.

[embedded content]

Много голяма част от гласоподавателите на БСП са припознали нашето обединение, коментира кандидатът за кмет на „Левицата“ и водач на листата за общински съветници Живко Табаков. Той е убеден, че възможността именно „Левицата“ да отиде на балотаж е абсолютно логична.

Според данните от социологическо проучване на коалицията, доверието в настоящия кмет на Бургас е спаднало сериозно. Нещо повече, профилът на гласоподавателите показвал, че в момента предимно майки с деца изразяват подкрепата си за него. Работещите хора и бизнесът са свалили доверието си, обясни Живко Табаков.

Той отново подчерта, че в коалиция „Левицата“ са направили сериозна листа с доказани експерти. „Смятаме, че подкрепата за нас ще бъде много по-устойчива“, заяви Табаков и призова бургазлии да излязат на 29 октомври и да гласуват. „За да се вдигне избирателната активност и градът ни да има повече бъдеще, отколкото минало.“

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!