BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заснет побой между деца в Бургас

Бой между две момчета в Бургас е заснет с мобилен телефон. Жертвата е на 13 години, а нападателят – на 15, пише Nova.bg. Кавгата между момчетата е възникнала заради момиче, което прекратило приятелството си с агресора и започнало да излиза с компанията на жертвата.

В деня на спречкването, трети март  децата са били на оживено място в бургаски парк. Момичето е стояло на пейка до 13-годишния младеж. Останалите от компанията са издърпали момчето и започнали да го бият. Тя се опитала да ги спре, но другите са я хванали. Никой от минувачите не се е отзовал на виковете й за помощ.

Майката на момичето Зорница Спасова споделя, че дъщеря й се е прибрала видимо изплашена и е разказала за случката. Ситуацията не е единствена. За деня това се е повторило 3 пъти, заснет е само един от тях. Дъщеря ми става свидетел на това, но не й дават никакво право да се намеси”, разказва още майката.

От полицията са установили извършителя и са иззели записи от камери. Започнали са разпити с пострадалите и очевидците. Децата ще работят с психолог, а на извършителя ще бъде назначен и обществен възпитател.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!