BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нов сигнал за изтичане на опасен газ в Карнобат, има обгазени /видео+снимки/

Нов сигнал за изтичане на газ от предприятие в Карнобат вдигна институциите на крак. Шест души са потърсили помощ в Спешна помощ със симптоми дразнене на гърлото и кашляне.

РИОСВ, Инспекция по труда, полиция, пожарна, РЗИ в момента извършват проверка, съобщава репортер на zonaburgas.bg.

От пожарната съобщиха, че още снощи, когато е поличун сигнала са направили замерване, но не са установили изтичане на газ.

Първият сигнал за изтичане на опасен газ беше на 5 април. Тогава областният управител на Бургас Пламен Янев коментира, че се касае се за нерегламентирано изхвърляне на опасни химикали в канализация, която не е свързана с градската канализация.

„В 6.30 постъпвайки на робота, почувствах неразположение- гадене, парене в очите, някои повръщаха..В 7 часа се разпоредиха всички да напуснем работното си място . Чакат органите на РЗИ да направят замерване на нивото на обгазяване и така стоим навън“, сподели работничка в предприятието.

Очаквайте подробности!

The post Нов сигнал за изтичане на опасен газ в Карнобат, има обгазени /видео+снимки/ appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!