BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отлагат няколко постановки в бургаския театър, актрисата Димитрина Тенева е под карантина

Премиерата на спектакъла „Животът е вкусен“ в драматичния театър „Адриана Будевска“, която трябваше да се състои утре вечер,  се отлага. Това съобщи БНР-Бургас, като се позова на директора на театъра Борислав Чакринов. 

Причината е, че една от актрисите в главните роли е под карантина. Това е Димитрина Тенева, чийто съпруг е с положителна проба за коронавирус. 

Тенева е в добро здраве, но ще остане 10 дни у дома, каквито са изискванията на здравните власти, уточни Чакринов. 

Премиерата на спектакъла от Дейвид Линдзи-Абер е планирана за 2 ноември. Режисурата е на Борислав Чакринов.  Участват още Тони Кръстникова, Стоян Памуков, Невена Цанева, Иван Григоров и Тихомир Благоев. Представлението с насрочената дата на 27 октомври се отлага за 11 ноември. 

Пиесата „Свекърва“ отново с участието на Димитрина Тенева, което трябваше да бъде на 22 октомври се мести за 19 ноември. Билетите ще важат без презаверка, уточниха от театъра. 

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!