BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Поредна гонка с мигранти в Бургас, шофьорът е с положителна проба за наркотици (снимки/видео)

След поредната гонка с полицията група мигранти бяха задържана в центъра на Бургас. Около 20.00 часа тази вечер в района след Дебелт служители на Жандармерията забелязали джип Нисан със софийска регистрация, в който имало няколко човека.

Подаден е сигнал със стоп палка, но водачът увеличил скоростта и след преминаване през к-с “Меден рудник” и улиците “Тодор Александров” , “Иван Вазов” и “Христо Ботев”, при ляв завой по “Сан Стефано” – “Гладстон”, в района на кръстовището с ул. “Иван Шишман”, се блъснал в паркиран лек автомобил.

По време на преследването към патрула на жандармерията се присъединили и екипи от градските управления.

След допускане на пътния инцидент от купето на колата са излезли, разбягвайки се в различни посоки, общо осем мъже,  седем от които са задържани.

Установено е, че водач на автомобила е 44-годишен мъж от сирийски произход, представил английски документ за самоличност, а превозваните от него мъже са мароканци.

Последният от мигрантите се издирва в момента от полицейските служители. Пробата за наркотици на шофьорът е положителна. Той твърди, че е от Великобритания.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!