BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тиара се включва в концерта за Гошо с песен, чиито клип е сниман от него

Както BurgasNews съобщи, Бургаският летен театър ще бъде сцена на грандиозен концерт, който събира цяла звездна плеяда български певци обединени от каузата да спасят един човешки живот. Концертът ще се състои на 19 юни, а каузата е да се съберат пари за лечението на бургазлията Георги Панайотов, който вече две години води борба с тежко онкологично заболяване.

До големите имена в българската музика, като Тони Димитрова, Мустафа Чушев, Стефан Илчев и други родни певци, и музиканти, се нарежда и името на една млада, но перспективна бургаска певица – Теди Русева или по позната сред познатите и с псевдонима Тиара. Тя е роднина  на големия бургаски композитор Иван Коларов, който сътвори химна на Бургас – „Бургаски вечери“.

По време на пандемията Теди написва своята авторска песен – „Дишам“, повлияна от лични, реални  преживявания и носи посланието да продължим напред и че нямаме нужда от човек до себе си, за да живеем и да сме цели.

Клипът е сниман на скалите във Варвара при екстремни условия –  много  ниски температури и силен вятър. Операторът заснел клипа е  бащата на младата певица, заедно с нейните приятели Веселин Стойнов и Георги Панайотов – Гошо, за когото ще се набират средствата за лечение.

Георги
Георги Панайотов

На 19- ти юни Теди ще я изпее в подкрепа на Георги Панайотов, в Летен театър Бургас, заедно с много известни имена в българската музика и най – добрите танцьори от клуб по спортни танци „Бургас 75“ и балет „Дюн“.

„Надявам се местата да се изкупят, за да помогнем в борбата на Гошо“, обясни певицата пред репортер на BurgasNews.

Материалът Тиара се включва в концерта за Гошо с песен, чиито клип е сниман от него е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!