BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Комшии готови да плащат наема на Трифон Димитров, но искат ЧСИ-то да се изнесе

Съседи на частния съдебен изпълнител Трифон Димитров заявиха, че са готови да му плащат наема, но той да премести офиса си. Възрастни мъже, които живеят на ул. „Александровска“ №82 ще направят и подписка сред комшиите си.

„Не може такъв офис да е в жилищна сграда. И дори не е на първия етаж“, коментираха те. По-рано днес неизвестни заляха вратата на кантората на Димитров и я подпалиха. Офисът на ЧСИ-то се намира в жилищна сграда в центъра на Бургас. Това е втори палеж срещу имота на частния съдебен изпълнител. Живеещите в сградата все още си спомнят първия палеж, който стана няколко часа след полунощ на 26 август 2014 година. Тогава две възрастни жени бяха обгазени, а цялата сграда беше опушена.

Пораженията от преди 6 години и ужасът продължават да са пресни в съзнанието на хората. 

Млада жена дойде буквално тичайки, след като научила за пожара. На същия етаж, на който е и офисът на Трифон Димитров е апартаментът на нейните родители.

Жената разказа, че преди години е имало сериозни щети в семейното жилище и сега видимо притеснена искаше да се увери, че всичко е наред. В този момент обаче течеше полицейски оглед и бургазлийката не беше пусната в сградата.

Парцал, напоен със запалителна течност е открит на втория етаж на сградата. Пред разследващите Трифон Димитров съобщи, че има съмнения кой е човекът, свързан с пожара. Обясни, че от две години бил тормозен от бизнесмен, който загубил „доста пари“.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!