BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вижте програмата на НХК за януари

Почитателите на музиката и театъра ще имат възможността да посетят още няколко интересни събития в рамките на месец януари, които ще се проведат в обновения Културен дом на нефтохимика.

На 28 януари, четвъртък, от 18:00 часа на сцената на НХК ще се играе комедийният спектакъл „Баща ми се казва Мария“. Автор на спектакъла е Иван Ангелов, а режисьор – Асен Блатечки. 

На 29 януари в Дома на нефтохимика ще се проведе музикално-сценичен спектакъл, който включва подбрани изпълнения от оперната и оперетната класика. Концертът е озаглавен „Във вихъра на любовта“ и ще е с две издания – от 19:00 часа. Ще звучат арии и дуети от световната съкровищница, заредени с любовни признания, нежни слова, елегантен чар и виталност в изпълнение на Даниела Караиванова – сопран, и Борис Луков – тенор.

Комедията „Смешно отделение“ по Ерик Чапъл ще се играе на сцената на НХК на 31 януари от 19:00 часа. Режисьор на постановката е Робин Кафалиев, а сценограф – Теодор Даскалов. Участват: Робин Кафалиев, Николай Сяров, Евгени Стефанов, Иван Иванов, Росица Кехайова, Анна-Мария Николаева.
Всички събития в Дома на нефтохимика ще се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки срещу ковид – 19. В сила е ограничението за 30% заетост на местата в салона, като зрителите ще сядат през два стола.

Задължително е носенето на предпазни маски, спазването на физическа дистанция, както и на останалите противоепидемични мерки за безопасност.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!