BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вижте с кого ще се срещнат кандидатите за общински съветници от АБВ-Бургас

Кандидатите за общински съветници от Алтернатива за българско възраждане /АБВ/-Бургас ще проведат редица срещи с местни жители от населените места през следващите няколко дни.

На 18.10.2019 г. /петък/ кандидатите за общински съветници ще посетят пенсионерския клуб в бургаското село Извор. Срещата ще започне в 18:00 часа. На нея от АБВ-Бургас ще изслушат проблемите на присъстващите и ще представят предизборната си програма.

На 22.10. 2019 г./вторник/ от 10:00 часа кандидатите за общински съветници от АБВ-Бургас ще посетят и пенсионерския клуб „Златна есен” в Меден рудник, където също очакват разговори с местните жители.

Едно от посещенията на претендентите за бъдещия местен парламент беше на 16.10.2019 г./сряда/, от 18:00 часа в Българово. Местните политици имаха имат възможност да разговарят с гражданите в пенсионерския клуб на града.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!