BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Виж Несебър в снимки

„Снимай гледката през прозореца и я качи като коментар”. С този призив се обърна към съгражданите си във Фейсбук несебърлията Николай Николаев. „Идеята е да се поразходим из града и околностите и да се позабавляваме”, написа младият мъж.

Пред екипа ни той уточни, че само за час под коментара си в социалната мрежа е получил над 50 снимки от различни точки на Несебър. Николаев обясни, че много хора в момента са по домовете си и чрез замисъла си иска да им донесе приятно настроение.

В края на деня той обмисля да събере фотосите и да ги направи на видеоклип, в който ще звучи и музика. „По този начин искам да приканя и останалите да последват идеята. Нека напълним Фейсбук със снимки на градовете”, обясни още Николай.

По негова идея преди време в Несебър се създаде мини денонощна аптечка. Така от месеци местните могат спокойно да използват различни видове медикаменти в късните часове на деня.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!