BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Димитър Николов към кандидатите за съветници от ГЕРБ: Бъдете принципни и работете

Кметът на Бургас и кандидат за нов мандат Димитър Николов представи пред информационната шатра на ГЕРБ кандидатите на партията за общински съветници. „Това е една балансирана листа, на 60% обновена. Тук има двама професори, лекари, архитекти, хора от бизнеса и технологиите. Много от тях са хора, които до сега въобще не са се занимавали с политика. Но те са истински шедьоври, защото всеки един от тях има индивидуално извървян път. С техния опит, тяхната експертиза и опитът на тези, които вече са работили в Общинския съвет, мисля че бъдещето на Бургас и просперитета му са сигурни“, обяви Николов.

Едно е изискването, което Димитър Николов обяви пред кандидатите за местния парламент. „Бъдете честни и принципни с хората и използвайте краткото време на кампанията, за да стигнете до повече хора и да се запознаете с проблемите и предложенията им“, заяви Димитър Николов.

„До мен е един много мотивиран екип от експерти. Ще дадем всичко от себе си и цялата си енергия, за да мотивираме хората. Ще проведем много срещи и ще бъдем близко до бургазлии. За нас всяко мнение е важно“, коментира и водачът на листата проф. Севдалина Турманова.

Димитър Николов допълни, че по време на кампанията няма да води съревнование с останалите кандидати за Бургас. „Няма нужда. Бургас трябва да се съревновава с другите градове. Ние трябва да ускоряваме, защото предизвикателствата са големи. Живеем в динамично време, време на ежедневно променящи се технологии. До 2050 год. 70% от професиите ще бъдат изцяло променени от технологиите. За това искам бургазлии да бъдат конкурентни, знаещи и можещи хора. Ще дам максималното от себе си и ще го изисквам и от екипа си, за да го постигнем“, обяви още Димитър Николов.

Едно от новите лица в листата на ГЕРБ е проф. Сотир Сотиров. Като университетски преподавател той си поставя за цел развитието на висшето образование. „Искам нашите деца да остават тук, за да учат и получават качествено образование, а да не им се налага да напускат града“, обясни проф. Сотиров.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!