BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Завършиха отсечката от Калотина до Ниш, Борисов ще бъде на откриването

Сърбия завърши строежа на отсечката Ниш – Димитровград от Коридор №10, пише bTV.

Така пътуването от Калотина до Белград ще става само по магистрала. Официалното откриване ще е днес, а на него е поканен и българският премиер Бойко Борисов. И последният участък на магистралата от сръбския град Ниш до българската граница е готов.

Така пътуването от Калотина до Белград ще става само по магистрала.Вече няма да се ползва старият двулентов път със серия от 12 тесни тунела.За пътуване по новата магистрала ще се плаща, но до 1 декември пътуването е гратис.Строителството на магистралата започна през 2010 г., цената е близо 500 млн. евро.“

И последният участък на магистралата от сръбския град Ниш до българската граница е готов. Така пътуването от Калотина до Белград ще става само по магистрала. Вече няма да се ползва старият двулентов път със серия от 12 тесни тунела.

За пътуване по новата магистрала ще се плаща, но до 1 декември пътуването е гратис.

Материалът Завършиха отсечката от Калотина до Ниш, Борисов ще бъде на откриването е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!