BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За първи път! Емблематичен световен боен демо отбор идва в Бургас

След посещението си при папа Франциск във Ватикана, в централите на ООН в Ню Йорк и Женева, и в централата на МОК в Лозана, най-емблематичният боен демо-отбор ще стъпи и на родна земя. WORLD TAEKWONDO Demo Team ще представят спиращото си дъха шоу в град Бургас на 15 октомври от 18.00 часа в зала „Младост“.

Бургазлии и гостите на града ще имат уникалния шанс да се докоснат до магията на източното бойно изкуство, чрез невероятните демонстрации на най-атрактивния демонстративен отбор в света.

Това ще се случи само броени дни, преди старта на най-елитното и престижно първенство по таекуондо в света – сериите GRAND PRIX 2019, чиито домакин е българската столица. Най-добрите 32-ма на планетата в олимпийските категории ще се бият за победата, титлата „THE BEST OF THE BEASTS“ и награден фонд от 100000 USD.

Демо отборът е съставен от най-добрите състезатели в света по таекуондо. Таекуондо е национален спорт, историческо наследство и забележителност. Демо отборът е съставен от професионални таекуондо състезатели, избрани в жестоката конкуренция на десетки милиони в Южна Корея.

Демо отборът пътува из целия свят и програмата му е запълнена с години напред. Кандидатурата на България е одобрена сред десетки  други,  и по този начин Бургас ще има честта да посрещне звездния тим.

Отборът е имал демонстрации на места като централата на ООН, Ватикана, пред множество държавни глави, премиери, министри и други.

Събитието се организира със съдействието на Община Бургас.

Входът е свободен!

Материалът За първи път! Емблематичен световен боен демо отбор идва в Бургас е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!