BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Зловеща находка! Съпруга намери мъжа си прострелян в главата в центъра на Бургас

Съпруга намери мъжа си прострелян в центъра на Бургас. Зловещата „находка“ е открита тази вечер, малко след 19:00 ч., в блок на ул. „Хан Крум“ 11. Тялото на 70-годишния мъж лежало в спалнята, уточниха от полицията. 

Извършен е оглед на местопроизшествието. Установено е, че въпросният се е самопрострелял в областта на лявото слепоочие с въздушен пистолет, самоделно преправен на огнестрелен. Пистолетът бил в лявата ръка на бургазлията, като в близост до тялото е открита торбичка с боеприпаси.

Стана ясно, че загиналият имал напоследък здравословни проблеми. Тялото му е откарано за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Материалът Зловеща находка! Съпруга намери мъжа си прострелян в главата в центъра на Бургас е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!