BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Изчезна 26-годишна майка на две деца

14 дни е в неизвестност 26-годишна майка на две деца от врачанското село Нивянин. Две седмици  я издирват всичките й близки и приятели, както и доброволци.

В деня на изчезването си Радинела е била на работа в детската градина в селото, информира Нова тв.

„Тръгна си на обяд, понеже е в почивка. След това дойде и седна на една пейка. Говори по телефона, взе един плик и си тръгна”, сподели  Борислава Дуцовска, колежка на Радинела.
Майката на Радинела Анжела Иларионова се прибрала от чужбина, за да я търси.

„Ходих в детската градина, ходих и при кмета. Всеки ден съм в полицията – и в Борован, и в Бяла Слатина и във Враца. Пред хора от селото е споделяла, че съпругът й я биел и малтретирал”, разказва тя.

Анжела споделя, че се страхува от вероятността дъщеря й да е сложила край на живота си. Съпругът й признава, че между тях е имало скандали, но не вярва изчезването й да е свързано с това. Местните допускат три вероятности – да е сложила край на живота си, да е отвлечена и убита, или просто да е избягала от мъжа си.

Източник:Дарик

Снимка: Нова телевизия

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!