BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кой е новият директор на ОД на МВР в Бургас?

Както по-рано съобщихме старши комисар Радослав Сотиров е новият директор на ОД на МВР в Бургас. Той е досегашен директор на РДГП – Драгоман. Днес бе представен пред ръководството на крайморската дирекция от главният секретар на МВР – главен комисар Ивайло Иванов. 

Освободиха шефа на МВР-Бургас Калоян Калоянов, дирекцията ще има нов началник

Старши комисар Радослав Сотиров е роден на 2 март 1975 год. Завършил е специалност „Право” в Югозападния университет „Неофит Рилски” – Благоевград, а на работа в системата на МВР е от 1995 год., като последователно е преминал през различни длъжности в Районно управление – Перник, зам. директор на РДГП – Смолян, зам. директор на СДВР, директор на РДГП Елхово и директор на РДГП Драгоман.  

Досегашният директор на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов е преназначен на друга длъжност в системата на МВР. Старши комисар Калоянов благодари за усилията, положените до момента от служителите на ОДМВР – Бургас, като изрази надеждата си, че постигнатите резултати в една от най-тежките и динамично променящи се областни дирекции, ще бъдат надградени с нови идеи и подход. 

Материалът Кой е новият директор на ОД на МВР в Бургас? е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!