BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Крадци съблякоха и обраха дете в автобус в София (СНИМКА)

Свидетел на агресията била журналистката Мария Кадийска

14-годишно беше съблечено голо до кръста, след като крадци го обраха в автобус в София. Свидетел на агресията станала журналистката Мария Кадийска. За NOVA тя разказа какво точно се е случило.

Рейсът се е движил по линия 404 в посока „Дружба”. Между „Подуяне“ и „Редута“ около 18:10 ч. се чули викове от задната част на превозното средство. Детето крещяло: „Обраха ме, обраха ме”.

Зам.-директор на столично училище, която пътувала в рейса, веднага сигнализирала на телефон 112.

Кадийска обясни, че е възмутена от реакцията на шофьора. След като две жени го помолили да спре, той отвърнал „Това е България” и продължил да шофира. По-късно спрял, но без да отваря вратите. Крадците със сила успели да ги отварят и избягали. Оказало се, че и камерите в автобуса не работят. 

Обраха възрастен човек пет пъти за месец

Момчето разказало, че е от провинцията и живее в спортния интернат на ЦСКА в „Слатина“, където слязло. Детето обяснило, че е каратист и е било облечено с тениска и суитшърт с надпис ЦСКА. Преди да слезе, една от жените в рейса съблякла дреха от своята дъщеря и облякла момчето.

The post Крадци съблякоха и обраха дете в автобус в София (СНИМКА) appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!