BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Край на споровете: Спечели проектът на Радостин Дамасков за паметник на Коджакафалията

Проектът на Радостин Дамасков е победител в конкурса за паметник на Александър Георгиев-Коджакафалията /снимката горе/.

Резултатите бяха обявени от общинската конкурсна комисия. Трима са кандидатите, чиито проекти са обсъждани. Един от тях /снимката долу/ не е допуснат до участие заради неспазване на конкурсните условия.

С общ брой от 90 точки – 50 за идейно решение и 40 за пределно допустими средства, за победител беше обявен проектът на Радостин Дамасков.

Втори се класира този на Стефан Петров Стефанов /снимката долу/. Той събра 79.83 точки, 40 от които за идейно решение, а останалите за пределно допустими средства.

 

В едномесечен срок комисията ще излезе с протокол, в който ще станат ясни и мотивите при определяне на победителя. След  обявяването ще бъдат дадени 10 дни за обжалване.

Материалът Край на споровете: Спечели проектът на Радостин Дамасков за паметник на Коджакафалията е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!