BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъж е бил убит в Костенец

Мъж е бил намушкан и убит след спречкване в компания в Костенец. Това се е случило в нощта срещу понеделник. По информация на Нова телевизия извършителят на престъплението е бременната му приятелка.

От полицията нито потвърдиха, нито отрекоха тази информация, но заявиха, че един от двамата арестувани е направил пълни самопризнания. Другият арестуван е мъж, с когото, по информация на Нова телевизия, бременната може би е имала любовни взаимоотношения.

И преди убитият и приятелката му са били арестувани за битови скандали. След инцидента жената е заявила, че е бременна във втория месец.

„В рамките на 6 часа са задържани мъж на 18 години и жена на 24 години”, заяви Николай Спасов от ОД МВР – София.

„Към момента е намерено оръжието, с което се предполага, че е извършено престъплението. Ще бъде назначена и експертиза в тази насока. Имало е събиране, на което хората са се почерпили. След това е възникнало е скарване между присъстващите и това е довело до смъртта на мъжа”, каза Наталия Николова от Окръжна прокуратура – София област.

Около 20.44 часа в нощта срещу понеделник на тел.112 е бил подаден сигнал за скандал пред частен адрес в Костенец. Няколко минути по-късно е постъпил нов сигнал, че пред същата къща лежи мъж в безпомощно състояние.

Той е бил намушкан 6-7 пъти и е починал. При огледа е констатирана смъртта на 34-годишен мъж. По тялото му имало множество прободни рани.

След незабавни оперативно-издирвателни действия на криминалистите от ОДМВР-София съвместно с колегите им от сектор „Престъпления против личността“ в ГДНП, като съпричастни към тежкото престъпление са задържани за срок до 24 часа двама души – мъж и бременната жена.

Бил е задържан и втори мъж, но след като се е оказало, че няма съпричастност към престъплението, той е бил пуснат на свобода. 

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!