BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Недоволни шофьори: В бензиностанция първо купуваш и после те пускат в тоалетната

Несебърски шофьори са останали неприятно изненадани на път за Румъния. Групата спряла за почивка в бензиностанция във варненското село Старо Оряхово.

Оказало се обаче, че могат да ползват тоалетната само ако имат касов бон за покупка от бензиностанцията. Ползването на тоалетна срещу касов бон е практика, която се опитва да наложи една от големите вериги бензиностанции. Казусът обаче е малко щекотлив.

Не всеки човек, който е на път има силите и възможността да „устиска“ докато изкача опашката, за да си купи нещо и след това да влезе с касовия бон в заветната тоалетна. От друга страна, бензиностанциите трупат разходи при поддържането на тоалетните и няма как да толерират тези, които влизат само заради едното WC.

Друг е въпросът, че по магистралите няма обществени тоалетни и единственият шанс на човек, тръгнал на дълъг път е да ползва тоалетната на някое крайпътно заведение или бензиностанция.

И когато тоалетните са отдалечени една от друга с километри, не е редно да те карат първо да се наредиш на опашка, за да купиш нещо и едва тогава да имаш възможност да облекчиш съвсем естествените си нужди.

Снимка: Шофьори Несебър/ Фейсбук

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!