BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отчаян баща иска среща с премиера Борисов

„Дори и животните не могат да бъдат толкова жестоки”. Тези думи каза в ефира на БТВ бащата на убитата Андреа от село Галиче по отношение на 17-годишния младеж, който е обвинен за тежкото престъпление.

Асен Руменов отново призова за промяна на закона във връзка с това какво трябва да бъде наказанието за непълнолетни, извършили такова тежко деяние. 17-годишният младеж може да получи от 5 до 12 години лишаване от свобода за убийството.

„За мен това е една школа и след като излезе, отново ще бъде убиец”, каза Асен Руменов.

Той се обърна към премиера Бойко Борисов, заявявайки, че „един отчаян баща иска детето му поне да има покой на думата”. „Нека този закон да се промени и това да стане за моето дете”, призова бащата на Андреа.

Той поиска среща с премиера, а след разговора с пресслужбата на Министерски съвет съобщиха, че в следващите дни Бойко Борисов ще се срещне с роднините на убитото момиче.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!