BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От утре – заради липса на пътници се налагат още промени в графиците на градския транспорт

+

В резултат на въведеното извънредно положение и серията от мерки за предотвратяване разпространението на коронавирус, от ден на ден става все по-отчетлива тенденцията за намаляване броя на пътниците в градския транспорт. Бургазлии масово изпълняват предписанията на Националния и Общинския щаб, стоят си вкъщи и пътуват по-рядко. В конкретния момент това е полезна превенция против КОВИД – 19, но се налагат промени в графика на градския транспорт. Те са временни. Движението на градския транспорт постоянно ще бъде адаптирано спрямо ритъма на Бургас, когато той стане по-бърз и постепенно започнем да се връщаме към нормалното ежедневие.

В тази връзка, от 25.03.2020 г., сряда, ще бъдат въведени промени в изпълнението на основните линии Б1, Б2, Б11, Б12, 11 и 12, съобщиха от „Бургасбус“. Подробности можете да откриете в сайта на общинския превозвач, като за всяка отделна линия ги търсете в нейната подстраница: http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5714.

От 26.03.2020 г. предстоят и нови корекции в разписанията на кварталните и междуселищните линии. Информация за това ще бъде публикувана в сряда, 25.03.2020 г.

Нека всички пътници си изградят навика редовно да проверяват сайта на „Бургасбус“ за новини и актуална информация, докато премине извънредното положение.    

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!