BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Станете модел на младите художници от НХА-Бургас

Филиалът на Националната художествена академия в град Бургас търси мъже и жени над 18 годишна възраст за позиране по време на учебния процес в различни дисциплини – рисуване, живопис, графика, скулптура и др.

Работата на модела е изключително важна в обучението по изобразителни изкуства, за това се търсят сериозни и отговорни хора, които искат да бъдат част от формирането на съвременните български творци.

Това е една от малкото работни позициии, за които няма изисквания за външен вид, образование, професионална квалификация,  предишен опит или трудов стаж, а заплащането е атрактивно.

Много модели споделят, че работата не винаги е лесна, защото представлява стоене неподвижно в определената от преподавателя поза в продължение на 5-6 часа на ден, като на всеки 45 мин. се прави почивка, но пък е изключително удовлетворяваща и приятна. Атмосферата в ателиетата на Художествената академия е спокойна, а условията на работа – отлични.

От НХА-Филиал Бургас канят всеки, който търси почасова работа на граждански договор, може да се обади на тел. 0884 025 235 или да пише на e-mail: p.kazakova@nha.bg

Материалът Станете модел на младите художници от НХА-Бургас е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!