BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цветанов към Борисов: Да не се сърди, искам да помогна

Прогнозата, която дадох две седмици преди предизборната кампания, се сбъдна на 100%. Това коментира в ефира на bTV бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Премиерът не трябва да се сърди когато чува различни мнения. Искам да му помогна в тази посока, защото той е подвеждан ежедневно от това, което му се съобщава“, обяви Цветанов и допълни, че в ГЕРБ имало страх да се даде различно мнение пред хората, които взимат решения. За това и липсвал диалог, а когато няма диалог се получават подобни резултати.

Цветан Цветанов призна, че реалният победител от местните избори е ГЕРБ, но това се е случило с цената на отстъпление в гласовете. Само в София това отстъпление е от близо 80 000 гласа.

„Не можем да виним столичани за това, което се случи. Трябва да търсим грешките в себе си. Това е силна аларма, която трябва да свири в ГЕРБ, защото това е наказателен вот “, отчете още бившият зам.-председател на партията.

Той изтъкна също така, че по време на кампанията не е дал нито едно интервю и не е действал срещу партията. Напротив, опитвал е да успокоява членове на ГЕРБ, които искали да си тръгнат или да се явят като независими кандидати на вота.

Цветан Цветанов отрече и информацията, че е бил в САЩ, за да сондира мнение за създаването на нова политическа партия.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!